Beställ senast 2020-01-07
om du vill ha biblioteksband.
Platen, Gunilla von.
Draken i rummet. Av Gunilla von Platen och Malin Roos. Bonnier. 400 s. Inbunden.

Ditt pris:
215:-
Svensson, Emma.
Honeymoon, hejdå & bergen som väntar. Norstedt. 250 s. Ill. Inbunden.

Ditt pris:
215:-
Klein, Naomi.
I lågor. Brandtal för en radikal klimatpolitik. Ordfront. Övers. fr. eng. av Fredrika Spindler. Orig:s titel: On fire. Ca 280 s. Inbunden.

Ditt pris:
227:-
Jewell, Lisa.
Familjen Lambs hemlighet. Printz Publishing. Övers. fr. eng. av Sanna Hellberg. Orig:s titel: The family upstairs. 519 s. Inbunden.

Ditt pris:
221:-
Ärlemalm, David.
Lite död runt ögonen. Forum. 263 s. Inbunden.

Ditt pris:
195:-
Ohlsson, Birgitta.
Lev som du vill. Tio svenska kvinnor visar vägen. Ill. av Lina Bodén. Bonnier Carlsen. 64 s. Inbunden.

Ditt pris:
185:-
Andersson, Nils.
Pappor ska va tjocka. Ill. av Erik Svetoft. R&S. 32 s. Inbunden. 3 år och uppåt.

Ditt pris:
140:-
438 dagar.
Regissör: Jesper Ganslandt. SF Studios. 1 dvd. Speltid: 2 tim., 4 min. Tal på svenska och engelska. Textad på svenska. Från 15 år.

Ditt pris:
450:-
Once upon a time in Hollywood.
Regissör: Quentin Tarantino. Universal Sony Pictures Home Entertainment Nordic. 1 dvd. Speltid: 2 tim., 41 min. Tal på engelska. Textad på svenska. Från 15 år.

Ditt pris:
670:-

PÅ BTJ JUST NU!Till abonnenter på BTJ:s tryckta häfte

Imorgon, tisdag 14 jan, börjar den tryckta versionen av BTJ häfte 3 att skickas ut! Tyvärr har det blivit några dagars försening på grund av problem med en maskin på tryckeriet. Nu är allting igång igen och ni får snart ett alldeles färskt häfte i händerna. Det digitala häftet är sedan tidigare publicerat enligt tidplan.

Vänliga hälsningar, Gunnar Rensfeldt på BTJ
FÖRLAGSDAGARNA - Våren 2020

Pejla in vårens bokutgivning. Anmäl dig och dina kollegor nu till vårens bästa fortbildning för dig som arbetar på bibliotek. Anmäl redan nu, antalet platser är begränsat.

Anmäl dig härAvslutning produktion av biblioteksband

BTJ slutar producera böcker i biblioteksband och häfte 20 2019 blir sista BTJ-häftet där biblioteksband erbjuds. Anledningen är det minskade behov av biblioteksband som våra kunder, biblioteken, gett uttryck för.
Fler ljudböcker till biblioteken

På BTJ vill vi öka bibliotekens möjligheter att kunna erbjuda fysiska ljudböcker till låntagarna. Därför har vi inlett samarbete med flera av landets förlag för att i fysisk form kunna tillgängliggöra ljudböcker som tidigare bara funnits digitalt. Just nu samarbetar vi med Bokförlaget Polaris, Piratförlaget, Historiska Media, Printz, Word Audio, Modern Audio (Modernista och LB-förlag), Whip Media och fler förlag är på gång.

Du hittar alla ljudböcker i Butiken
Skapa excel-fil av din beställning

Du vet väl att du enkelt kan få ut en excel-fil av din beställning? När du klickat in i din kundvagn så finns en excel-ikon längst ner på sidan. Klicka på ikonen och spara listan som en excel-fil. Klicka på bilden till höger för att se var ikonen finns.
Helhetsbetygen i BTJ-häftet

BTJ:s recensioner kompletteras av ett helhetsbetyg där lektören gör en samlad bedömning av den recenserade titeln. Syftet med helhetsbetygen är att göra urvals- och inköpsarbete utifrån BTJ-häftet så lätthanterligt och effektivt som möjligt.

Vad gäller betygsskalan så är den femgradig enligt följande:

5 – Briljant
4 – Mycket bra
3 – Bra
2 – Ordinär
1 – UndermåligOm du har frågor angående din beställning, förslag till förändringar eller synpunkter på tjänsten kontakta oss på digitalahaftet@btj.se.