Beställ senast 2019-06-10
om du vill ha biblioteksband.
Langton, Caro.
Sticklingar, rötter & blad. Handboken för att dela krukväxter. Av Caro Langton och Rose Ray. Ström. Övers. fr. eng. av Sandra Medin. Orig:s titel: Root, nurture, grow. 206 s. Ill. Reg. Inbunden.

Ditt pris:
233:-
Svensson, Patrik.
Ålevangeliet. Berättelsen om världens mest gåtfulla fisk. Bonnier. 278 s. Litt. Inbunden.

Ditt pris:
205:-
Myles, Eileen.
Chelsea girls. Modernista. Övers. fr. eng. av Helena Eriksson. Orig:s titel: Chelsea girls. 288 s. Inbunden.

Ditt pris:
181:-
Nilsson, Marina.
Bobby Love. Bonnier. 293 s. Inbunden.

Ditt pris:
178:-
Hellsing, Lennart.
Rulla rulla kula, hoppa på klack och sula. R&S. 32 s. Ill. Inbunden. 3 år och uppåt.

Ditt pris:
163:-
Nääs Sundemyr, Peder.
Den svarta boken. BW. 200 s. Inbunden. 11 år och uppåt.

Ditt pris:
134:-
Green Book.
Regissör: Peter Farrelly. Nordisk Film. 1 dvd. Speltid: 2 tim., 9 min. Tal på engelska. Textad på svenska, danska, norska och finska. Fr. 11 år.

Ditt pris:
550:-
Spider-Man.
Into the Spider-Verse. Regissör: Bob Persichetti, Peter Ramsey och Rodney Rothman. Universal Sony Pictures Home Entertainment Nordic. 1 dvd. Speltid: 1 tim., 52 min. Tal på engelska. Dubbad till svenska, danska, finska och norska. Textad på svenska, danska, finska, norska och polska. Syntolkning på engelska. Fr. 7 år.

Ditt pris:
550:-

PÅ BTJ JUST NU!FÖRLAGSDAGARNA - Våren 2020

Pejla in vårens bokutgivning. Anmäl dig och dina kollegor nu till vårens bästa fortbildning för dig som arbetar på bibliotek. Anmäl redan nu, antalet platser är begränsat.

Anmäl dig härAvslutning produktion av biblioteksband

BTJ slutar producera böcker i biblioteksband och häfte 20 2019 blir sista BTJ-häftet där biblioteksband erbjuds. Anledningen är det minskade behov av biblioteksband som våra kunder, biblioteken, gett uttryck för.
Fler ljudböcker till biblioteken

På BTJ vill vi öka bibliotekens möjligheter att kunna erbjuda fysiska ljudböcker till låntagarna. Därför har vi inlett samarbete med flera av landets förlag för att i fysisk form kunna tillgängliggöra ljudböcker som tidigare bara funnits digitalt. Just nu samarbetar vi med Bokförlaget Polaris, Piratförlaget, Historiska Media, Printz, Word Audio, Modern Audio (Modernista och LB-förlag), Whip Media och fler förlag är på gång.

Du hittar alla ljudböcker i Butiken
Skapa excel-fil av din beställning

Du vet väl att du enkelt kan få ut en excel-fil av din beställning? När du klickat in i din kundvagn så finns en excel-ikon längst ner på sidan. Klicka på ikonen och spara listan som en excel-fil. Klicka på bilden till höger för att se var ikonen finns.
Helhetsbetygen i BTJ-häftet

BTJ:s recensioner kompletteras av ett helhetsbetyg där lektören gör en samlad bedömning av den recenserade titeln. Syftet med helhetsbetygen är att göra urvals- och inköpsarbete utifrån BTJ-häftet så lätthanterligt och effektivt som möjligt för våra kunder, och den feedback på betygsinförandet som vi fått under hösten och vintern har varit väldigt positiv.

Vad gäller betygsskalan så är den femgradig enligt följande:

5 – Briljant
4 – Mycket bra
3 – Bra
2 – Ordinär
1 – UndermåligOm du har frågor angående din beställning, förslag till förändringar eller synpunkter på tjänsten kontakta oss på digitalahaftet@btj.se.

Se alla våra paket!