1
Çdo gjë i përket jetës : (poezi)

Çdo gjë i përket jetës : (poezi)

av Abedini, Ibrahim

BOK (Häftad). Lilo, 2012-08-15 Albanska. Lektörsomdöme

plastad (7-10 dgr)
Pris: 405:-
Ditt pris: 405:- 
st
förl.band (5-8 dgr)
Pris: 370:-
Ditt pris: 370:- 
st
Katalogiserad av BTJ
2
Me sytë në fokus : (përmbledhje me poezi)

Me sytë në fokus : (përmbledhje me poezi)

av Abedini, Ibrahim

BOK (Häftad). Ibrahim Abedini, 2017 Albanska. Lektörsomdöme

plastad (7-10 dgr)
Pris: 400:-
Ditt pris: 400:- 
st
förl.band (5-8 dgr)
Pris: 365:-
Ditt pris: 365:- 
st
Katalogiserad av BTJ
3
Shtatëmbëdhjetë tregime dhe një përrallë

Shtatëmbëdhjetë tregime dhe një përrallë

av Abedini, Ibrahim

BOK (Häftad). Printing Press, 2019 Albanska. Lektörsomdöme

plastad (7-10 dgr)
Pris: 277:-
Ditt pris: 277:- 
st
förl.band (5-8 dgr)
Pris: 249:-
Ditt pris: 249:- 
st
Katalogiserad av BTJ
4
Sjöns smärta : poesi

Sjöns smärta : poesi

av Abedini, Ibrahim

BOK. Eget förl, 2003 Svenska. Lektörsomdöme

plastad (7-10 dgr)
Pris: 127:-
Ditt pris: 127:- 
st
förl.band (5-8 dgr)
Pris: 92:-
Ditt pris: 92:- 
st
Katalogiserad av BTJ
Lägg alla ovanstående i kundvagn:
  • Föregående
  • 1
  • Nästa