1
Advanced bread and pastry : a professional approach

Advanced bread and pastry : a professional approach

av Suas, Michel

Upplaga: 1. ed.
Vikt: 2.984 kg
Höjd: 198 mm
Bredd: 224 mm
Djup: 20 mm
Omfång: 1043 s. : ill.
Övrig information:
United States, Cengage Learning, Inc
  • BOK (Inbunden)
  • ISBN/EAN: 9781418011697
  • Utgivning: 2008-04-04
  • Upplaga: 1. ed.
  • Utgivare: Cengage Learning, Inc
  • Språk: Engelska
  • Utgivningsland: United States
  • Omfång: 1043 s.
  • Kategori: Mat och dryck
  • Art. nr: 2219850
plastad (5-8 dgr)
Pris: 902:-
Ditt pris: 902:- 
st
förl.band (5-8 dgr)
Pris: 864:-
Ditt pris: 864:- 
st
Katalogiserad av BTJ
  • Föregående
  • 1
  • Nästa