1
Praktisk gastronomi - servera på restaurang

Praktisk gastronomi - servera på restaurang

av Jonson, Mats och Bagner Jensmar, Miriam

Detta är en avtalsbunden tjänst. Här kan du läsa om hur du får tillgång till lektörsomdömen:

https://www.btj.se/inkopsvagledning

  • BOK (Häftad)
  • ISBN/EAN: 9789147082636
  • Utgivning: 2008-06-05
  • Upplaga: 1. uppl.
  • Utgivare: Liber
  • Språk: Svenska
  • Omfång: 168 s.
  • Kategori: Mat och dryck
  • Art. nr: 653823
plastad (6-9 dgr)
Pris: 593:-
Ditt pris: 593:- 
st
förl.band (4-7 dgr)
Pris: 565:-
Ditt pris: 565:- 
st
Katalogiserad av BTJ
  • Föregående
  • 1
  • Nästa