Beställ senast 2019-08-26
om du vill ha biblioteksband.
Carlberg, Ingrid.
Nobel. Den gåtfulle Alfred, hans värld och hans priser. Norstedt. 650 s. Inbunden.

Ditt pris:
247:-
Eriksson, Thord.
Dom som stod kvar. NoK. 240 s. Inbunden.

Ditt pris:
210:-
Hadley, Tessa.
Sent på dagen. W&W. Övers. fr. eng. av Amanda Svensson. Orig:s titel: Late in the day. 246 s. Inbunden.

Ditt pris:
208:-
Natt och Dag, Niklas.
1794. Forum (Bellman noir 2). 508 s. Inbunden.

Ditt pris:
208:-
Nicholls, David.
Bitterljuva dagar. Printz Publishing. Övers. fr. eng. av Åsa Brolin. Orig:s titel: Sweet sorrow. 400 s. Inbunden.

Ditt pris:
221:-
Lerin, Lars.
Trollet är inte hemma. Ill. av förf. Bonnier Carlsen. 48 s. Halvklotband.

Ditt pris:
173:-
Jägerfeld, Jenny.
Mitt storslagna liv. R&S. 224 s. Inbunden. 9 år och uppåt.

Ditt pris:
145:-
Captain Marvel.
Regissör: Anna Boden och Ryan Fleck. Universal Sony Pictures. Speltid: 2 tim., 3 min. Tal på engelska. Textad på svenska, danska, norska och finska. Fr. 11 år.

Ditt pris:
466:-
Helan & Halvan.
Regissör: Jon S. Baird. Noble Entertainment. Orig:s titel: Stan & Ollie. 1 dvd. Speltid: 1 tim., 38 min. Tal på engelska. Textad på svenska, danska, norska och finska. Barntillåten.

Ditt pris:
550:-

PÅ BTJ JUST NU!BTJ på Bokmässan

I år är BTJ dubbelt upp på Bokmässan. Det händer mycket hos oss och det vill vi berätta om i våra två montrar. Läs mer härAvslutning produktion av biblioteksband

BTJ slutar producera böcker i biblioteksband och häfte 20 2019 blir sista BTJ-häftet där biblioteksband erbjuds. Anledningen är det minskade behov av biblioteksband som våra kunder, biblioteken, gett uttryck för.Fler ljudböcker till biblioteken

Vi kan glatt meddela att vi nu även kan erbjuda fysiska ljudböcker i samarbete med Historiska Media.

På BTJ vill vi öka bibliotekens möjligheter att kunna erbjuda fysiska ljudböcker till låntagarna. Därför har vi inlett samarbete med flera av landets förlag för att i fysisk form kunna tillgängliggöra ljudböcker som tidigare bara funnits digitalt. Just nu samarbetar vi med Bokförlaget Polaris, Piratförlaget, Historiska Media, Word Audio, Modern Audio (Modernista och LB-förlag), Whip Media och fler förlag är på gång.

Du hittar alla ljudböcker i Butiken

De två nya titlarna från Historiska Media hittar du här
Storstil 2019

Storstilsböckerna som BTJ erbjuder är mycket uppskattade av låntagare och vi har fått många önskemål från landets bibliotek om att öka antalet titlar. Under 2019 kommer vi därför att öka antalet till ca 60 storstilstitlar.

Här hittar du alla våra storstilsböcker
Skapa excel-fil av din beställning

Du vet väl att du enkelt kan få ut en excel-fil av din beställning? När du klickat in i din kundvagn så finns en excel-ikon längst ner på sidan. Klicka på ikonen och spara listan som en excel-fil. Klicka på bilden till höger för att se var ikonen finns.
Helhetsbetygen i BTJ-häftet

BTJ:s recensioner kompletteras av ett helhetsbetyg där lektören gör en samlad bedömning av den recenserade titeln. Syftet med helhetsbetygen är att göra urvals- och inköpsarbete utifrån BTJ-häftet så lätthanterligt och effektivt som möjligt för våra kunder, och den feedback på betygsinförandet som vi fått under hösten och vintern har varit väldigt positiv.

Vad gäller betygsskalan så är den femgradig enligt följande:

5 – Briljant
4 – Mycket bra
3 – Bra
2 – Ordinär
1 – UndermåligOm du har frågor angående din beställning, förslag till förändringar eller synpunkter på tjänsten kontakta oss på digitalahaftet@btj.se.

Se alla våra paket!

Sofia Malmberg - Struktur – men hur?