Beställ senast 2019-02-11
om du vill ha biblioteksband.
Rosenholm, Dan.
Trädgårdshandbok för hopplösa lägen. För dig som nästan gett upp. Norstedt. 160 s. Ill. Inbunden.

Ditt pris:
183:-
Hansen, Anders.
Skärmhjärnan. Hur en hjärna i osynk med sin tid gör oss stressade, deprimerade och ångestfyllda. Bonnier fakta. 216 s. Inbunden.

Ditt pris:
190:-
Carlsson, Christoffer.
Järtecken. Bonnier. 400 s. Inbunden.

Ditt pris:
181:-
Malmquist, Tom.
All den luft som omger oss. Bonnier. 281 s. Inbunden.

Ditt pris:
189:-
Svensson, Amanda.
Ett system så magnifikt att det bländar. Norstedt. 339 s. Inbunden.

Ditt pris:
194:-
Walliams, David.
Skurkpappan. Ill. av Tony Ross. BW. Övers. fr. eng. av Klara Lindell. Orig:s titel: Bad dad. 350 s. Inbunden.

Ditt pris:
129:-
Lodalen, Mian.
I döden för dig. Av Mian Lodalen och Maria Ahlsdotter. Bonnier Carlsen. 320 s. Flexband. 14 år och uppåt.

Ditt pris:
150:-
Domaren.
Regissör: Richard Eyre. Scanbox Vision. 2017. Orig:s titel: The children act. 1 dvd. Speltid: 1 tim., 56 min. Tal på engelska, textad på svenska, norska, danska och finska. Fr. 7 år.

Ditt pris:
499:-
Shock and awe - the truth matters.
Regissör: Rob Reiner. Universal Sony Pictures Home Entertainment Nordic. 2017. 1 dvd. Speltid: 1 tim., 30 min. Tal på engelska, dubbad till italienska och ryska. Textad på svenska, norska, danska, finska, estniska, lettiska, litauiska, ryska och ukrainska. Fr. 15 år.

Ditt pris:
499:-

PÅ BTJ JUST NU!Fler språk i BTJ-häftet

Ta gärna en extra kik under mångspråksrubriken ”Passa på” i häfte 5 2019, där du hittar titlar på nederländska.Fler ljudböcker till biblioteken

Vi vill öka bibliotekens möjligheter att kunna erbjuda fysiska ljudböcker till låntagarna. Därför har vi inlett samarbete med flera av landets förlag för att i fysisk form kunna tillgängliggöra ljudböcker som tidigare bara funnits digitalt. Just nu samarbetar vi med Piratförlaget, Word Audio, Modern Audio, Bokförlaget Polaris, Whip Media och fler förlag är på gång.

Du hittar alla ljudböcker i Butiken
Storstil 2019

Storstilsböckerna som BTJ erbjuder är mycket uppskattade av låntagare och vi har fått många önskemål från landets bibliotek om att öka antalet titlar. Under 2019 kommer vi därför att öka antalet till ca 60 storstilstitlar.

Här hittar du alla våra storstilsböcker
Skapa excel-fil av din beställning

Du vet väl att du enkelt kan få ut en excel-fil av din beställning? När du klickat in i din kundvagn så finns en excel-ikon längst ner på sidan. Klicka på ikonen och spara listan som en excel-fil. Klicka på bilden till höger för att se var ikonen finns.
Helhetsbetygen i BTJ-häftet

BTJ:s recensioner kompletteras av ett helhetsbetyg där lektören gör en samlad bedömning av den recenserade titeln. Syftet med helhetsbetygen är att göra urvals- och inköpsarbete utifrån BTJ-häftet så lätthanterligt och effektivt som möjligt för våra kunder, och den feedback på betygsinförandet som vi fått under hösten och vintern har varit väldigt positiv.

Vad gäller betygsskalan så är den femgradig enligt följande:

5 – Briljant
4 – Mycket bra
3 – Bra
2 – Ordinär
1 – UndermåligOm du har frågor angående din beställning, förslag till förändringar eller synpunkter på tjänsten kontakta oss på digitalahaftet@btj.se.

Se alla våra paket!

Vad ska vi läsa i bokcirkeln?