Beställ senast 2019-01-21
om du vill ha biblioteksband.
Gustavsson, Cecilia.
Vi måste prata om 50. Polaris. 290 s. Ill. Litt. Inbunden.

Ditt pris:
246:-
Lindahl, Julie Catterson.
Pendeln. Ett barnbarn utforskar sin familjs nazistiska förflutna. Norstedt. Övers. fr. eng. av Karin Andrae. Orig:s titel: The pendulum. 310 s. Inbunden.

Ditt pris:
190:-
Gunnarsson, Hans.
Nattsida. Bonnier. 416 s. Inbunden.

Ditt pris:
181:-
King, Stephen.
Törnrosor. Bonnier. Övers. fr. eng. av Boo Cassel. Orig:s titel: Sleeping beauties. 800 s. Inbunden.

Ditt pris:
201:-
Ohlsson, Sara.
Frallan och kärleken. Ill. av Lisen Adbåge. Lilla Piratförlaget (Frallan 3). 96 s. Inbunden.

Ditt pris:
141:-
Friedner, Cina.
Så himla taskigt. R&S. 112 s. Inbunden. 9 år och uppåt.

Ditt pris:
131:-
Ståhl, Henrik.
Till Vial. 8.400 dagar kvar. Bonnier Carlsen. 260 s. Kartonnage. 9 år och uppåt.

Ditt pris:
135:-
Don't worry, he won't get far on foot.
Regissör: Gus Van Sant. Scanbox Vision. 2018. 1 dvd. Speltid: 1 tim., 54 min. Tal på engelska, textad på svenska, norska, danska och finska. Fr. 11 år.

Ditt pris:
499:-
The Incredibles 2.
Superhjältarna 2. Regissör: Brad Bird. Walt Disney Studios Home Entertainment (Disney Pixar). 2018. 1 dvd. Speltid: 1 tim., 58 min. Tal på engelska, dubbad till svenska, finska och isländska. Textad på svenska, finska, engelska, engelska för hörselskadade, isländska och otextad. Fr. 7 år.

Ditt pris:
499:-

PÅ BTJ JUST NU!



Vi söker lektörer som behärskar grekiska, vietnamesiska, estniska, lettiska, litauiska, kinesiska, nederländska och ungerska

Vi är i behov av nya lektörer som kan läsa böcker på ovanstående språk och skriva annotationer på svenska om dessa böcker. Vi tänker oss att du kanske är översättare, lärare eller bibliotekarie och har ett stort intresse för litteratur. Uppdraget är på frilansbasis. Är du intresserad eller känner du någon som passar in på beskrivningen? Kontakta oss på internationella@btj.se. Bifoga gärna ditt CV.




Fler ljudböcker till biblioteken

Vi kan glatt meddela att vi nu även kan erbjuda fysiska ljudböcker i samarbete med Historiska Media.

På BTJ vill vi öka bibliotekens möjligheter att kunna erbjuda fysiska ljudböcker till låntagarna. Därför har vi inlett samarbete med flera av landets förlag för att i fysisk form kunna tillgängliggöra ljudböcker som tidigare bara funnits digitalt. Just nu samarbetar vi med Bokförlaget Polaris, Piratförlaget, Historiska Media, Word Audio, Modern Audio (Modernista och LB-förlag), Whip Media och fler förlag är på gång.

Du hittar alla ljudböcker i Butiken

De två nya titlarna från Historiska Media hittar du här




Storstil 2019

Storstilsböckerna som BTJ erbjuder är mycket uppskattade av låntagare och vi har fått många önskemål från landets bibliotek om att öka antalet titlar. Under 2019 kommer vi därför att öka antalet till ca 60 storstilstitlar.

Här hittar du alla våra storstilsböcker




Skapa excel-fil av din beställning

Du vet väl att du enkelt kan få ut en excel-fil av din beställning? När du klickat in i din kundvagn så finns en excel-ikon längst ner på sidan. Klicka på ikonen och spara listan som en excel-fil. Klicka på bilden till höger för att se var ikonen finns.




Helhetsbetygen i BTJ-häftet

BTJ:s recensioner kompletteras av ett helhetsbetyg där lektören gör en samlad bedömning av den recenserade titeln. Syftet med helhetsbetygen är att göra urvals- och inköpsarbete utifrån BTJ-häftet så lätthanterligt och effektivt som möjligt för våra kunder, och den feedback på betygsinförandet som vi fått under hösten och vintern har varit väldigt positiv.

Vad gäller betygsskalan så är den femgradig enligt följande:

5 – Briljant
4 – Mycket bra
3 – Bra
2 – Ordinär
1 – Undermålig



Om du har frågor angående din beställning, förslag till förändringar eller synpunkter på tjänsten kontakta oss på digitalahaftet@btj.se.

Anmäl dig nu!

Se alla våra paket!