Beställ senast 2018-12-03
om du vill ha biblioteksband.
Nycander, Maud.
Lars Tunbjörk. Retrospektiv. Text av Maud Nycander, Göran Odbratt m.fl. Ill. av Lars Tunbjörk. Ström. 334 s. Litt. Stort format (höjd 30 cm). Inbunden.

Ditt pris:
415:-
Benjamin, Marina.
Mellantid. Om att fylla 50. NoK. Övers. fr. eng. av Emeli André. Orig:s titel: The middlepause. 255 s. Litt. Inbunden.

Ditt pris:
190:-
Östling, Brutus.
Under Afrikas himlar. Om vildhunden och andra djur på hotade savanner. Bonnier fakta. 192 s. Ill. Inbunden.

Ditt pris:
285:-
Martin-Lugand, Agnès.
En del av mitt hjärta. Forum. Övers. fr. fra. av Ulla Linton. Orig:s titel: La vie est facile, ne t'inquiète pas. 237 s. Inbunden.

Ditt pris:
179:-
Schulman, Alex.
Bränn alla mina brev. Bookmark. 275 s. Inbunden.

Ditt pris:
194:-
Rågenklint, Sofia.
Brottsligt. Boken är baserad på Barnkanalens tv-program Brottsligt. R&S. 76 s. Ill. Inbunden. 6 år och uppåt.

Ditt pris:
134:-
Öberg, Helena.
Kattvinden. Ill. av Kristin Lidström. Mirando. 351 s. Inbunden. 10 år och uppåt.

Ditt pris:
196:-
Whitney.
Regissör: Kevin Macdonald. Universal Sony Pictures Home Entertainment Nordic. 2018. 1 dvd. Speltid: 1 tim., 55 min. Tal på engelska, textad på svenska. Fr. 11 år.

Ditt pris:
499:-
Ocean's 8.
Regissör: Gary Ross. Twentieth Century Fox Home Entertainment. 2018. 1 dvd. Speltid: ca 1 tim., 45 min. Tal på engelska, dubbad till tyska och spanska. Textad på svenska, danska, finska, norska, spanska, isländska, tyska för hörselskadade och engelska för hörselskadade. Barntillåten.

Ditt pris:
499:-

PÅ BTJ JUST NU!


PRAKTIKA

Fortbildningsdag för bibliotekarier,
skolbibliotekarier, lärare och förskolelärare.

Aktuella kurser och fortbildningar hos BTJ Sverige hösten 2018.

Läs mer och anmäl dig här »
Sammanfattning av kurserna (pdf) »
TIPS! Skapa excel-fil av din beställning

Du vet väl att du enkelt kan få ut en excel-fil av din beställning? När du klickat in i din kundvagn så finns en excel-ikon längst ner på sidan. Klicka på ikonen och spara listan som en excel-fil. Klicka på bilden till höger för att se var ikonen finns.

Storstil 2018

Storstilsböckerna som BTJ erbjuder är mycket uppskattade av låntagare och vi har fått många önskemål från landets bibliotek om att öka antalet titlar. Under 2018 kommer vi därför att öka antalet till ca 35 storstilstitlar. Vill du vara säker på att du inte missar någon storstilsbok så går det bra att teckna ett löpande abonnemang så skickar vi ut titeln så fort den är färdig. Hör av dig till katarina.ahlgren@btj.se för frågor rörande storstilsabonnemang. Här hittar du alla våra storstilsböckerVi söker lektörer som behärskar turkiska

Vi är i behov av av nya lektörer som kan läsa böcker på turkiska och skriva annotationer om dessa på svenska. Vi tänker oss att du kanske är översättare, lärare eller bibliotekarie och har ett stort intresse för litteratur. Är du intresserad eller känner du någon som skulle kunna passa? Kontakta oss på internationella@btj.se.Nya funktioner i digitala BTJ-häftet

I genvägarna till vänster har vi infört sökningar på en rad olika kategorier. Nu har du också möjlighet att exportera din order till en excelfil med ISBN för att underlätta order från annan medieleverantör än BTJ. Alla nyheter presenteras i filmen nedan.
Mångspråk i BTJ-häftet

Utgivningsplan 2018 (pdf) »Helhetsbetygen i BTJ-häftet

Sedan sommaren 2015 kompletteras BTJ:s lektörsomdömen av ett helhetsbetyg där lektören gör en samlad bedömning av den recenserade titeln. Syftet med helhetsbetygen är att göra urvals- och inköpsarbete utifrån BTJ-häftet så lätthanterligt och effektivt som möjligt för våra kunder, och den feedback på betygsinförandet som vi fått under hösten och vintern har varit väldigt positiv.

Vad gäller betygsskalan så är den femgradig enligt följande:

5 – Briljant
4 – Mycket bra
3 – Bra
2 – Ordinär
1 – UndermåligOm du har frågor angående din beställning, förslag till förändringar eller synpunkter på tjänsten kontakta oss på digitalahaftet@btj.se.

ANMÄL DIG NU!

Välj i urvalen och beställ!

Välj i urvalen och beställ!