Beställ senast 2018-12-03
om du vill ha biblioteksband.
Nycander, Maud.
Lars Tunbjörk. Retrospektiv. Text av Maud Nycander, Göran Odbratt m.fl. Ill. av Lars Tunbjörk. Ström. 334 s. Litt. Stort format (höjd 30 cm). Inbunden.

Ditt pris:
415:-
Benjamin, Marina.
Mellantid. Om att fylla 50. NoK. Övers. fr. eng. av Emeli André. Orig:s titel: The middlepause. 255 s. Litt. Inbunden.

Ditt pris:
190:-
Östling, Brutus.
Under Afrikas himlar. Om vildhunden och andra djur på hotade savanner. Bonnier fakta. 192 s. Ill. Inbunden.

Ditt pris:
285:-
Martin-Lugand, Agnès.
En del av mitt hjärta. Forum. Övers. fr. fra. av Ulla Linton. Orig:s titel: La vie est facile, ne t'inquiète pas. 237 s. Inbunden.

Ditt pris:
179:-
Schulman, Alex.
Bränn alla mina brev. Bookmark. 275 s. Inbunden.

Ditt pris:
194:-
Rågenklint, Sofia.
Brottsligt. Boken är baserad på Barnkanalens tv-program Brottsligt. R&S. 76 s. Ill. Inbunden. 6 år och uppåt.

Ditt pris:
134:-
Öberg, Helena.
Kattvinden. Ill. av Kristin Lidström. Mirando. 351 s. Inbunden. 10 år och uppåt.

Ditt pris:
196:-
Whitney.
Regissör: Kevin Macdonald. Universal Sony Pictures Home Entertainment Nordic. 2018. 1 dvd. Speltid: 1 tim., 55 min. Tal på engelska, textad på svenska. Fr. 11 år.

Ditt pris:
499:-
Ocean's 8.
Regissör: Gary Ross. Twentieth Century Fox Home Entertainment. 2018. 1 dvd. Speltid: ca 1 tim., 45 min. Tal på engelska, dubbad till tyska och spanska. Textad på svenska, danska, finska, norska, spanska, isländska, tyska för hörselskadade och engelska för hörselskadade. Barntillåten.

Ditt pris:
499:-

PÅ BTJ JUST NU!Fler språk i BTJ-häftet

Ta gärna en extra kik under mångspråksrubriken ”Passa på” i häfte 5 2019, där du hittar titlar på nederländska.Fler ljudböcker till biblioteken

Vi vill öka bibliotekens möjligheter att kunna erbjuda fysiska ljudböcker till låntagarna. Därför har vi inlett samarbete med flera av landets förlag för att i fysisk form kunna tillgängliggöra ljudböcker som tidigare bara funnits digitalt. Just nu samarbetar vi med Piratförlaget, Word Audio, Modern Audio, Bokförlaget Polaris, Whip Media och fler förlag är på gång.

Du hittar alla ljudböcker i Butiken
Storstil 2019

Storstilsböckerna som BTJ erbjuder är mycket uppskattade av låntagare och vi har fått många önskemål från landets bibliotek om att öka antalet titlar. Under 2019 kommer vi därför att öka antalet till ca 60 storstilstitlar.

Här hittar du alla våra storstilsböcker
Skapa excel-fil av din beställning

Du vet väl att du enkelt kan få ut en excel-fil av din beställning? När du klickat in i din kundvagn så finns en excel-ikon längst ner på sidan. Klicka på ikonen och spara listan som en excel-fil. Klicka på bilden till höger för att se var ikonen finns.
Helhetsbetygen i BTJ-häftet

BTJ:s recensioner kompletteras av ett helhetsbetyg där lektören gör en samlad bedömning av den recenserade titeln. Syftet med helhetsbetygen är att göra urvals- och inköpsarbete utifrån BTJ-häftet så lätthanterligt och effektivt som möjligt för våra kunder, och den feedback på betygsinförandet som vi fått under hösten och vintern har varit väldigt positiv.

Vad gäller betygsskalan så är den femgradig enligt följande:

5 – Briljant
4 – Mycket bra
3 – Bra
2 – Ordinär
1 – UndermåligOm du har frågor angående din beställning, förslag till förändringar eller synpunkter på tjänsten kontakta oss på digitalahaftet@btj.se.

Se alla våra paket!

Vad ska vi läsa i bokcirkeln?