Beställ senast 2018-10-08
om du vill ha biblioteksband.
Brinkmann, Svend.
Våga missa! Om begränsningens konst i en gränslös tid. Norstedt. Övers. fr. dan. av Henrik Sjöberg. Orig:s titel: Gå glip. 125 s. Litt. Flexband.

Ditt pris:
171:-
Mandela, Nelson.
Fängelsebreven. Modernista. Övers. fr. eng. av Leif Janzon. Orig:s titel: The prison letters of Nelson Mandela. 640 s. Inbunden.

Ditt pris:
199:-
Wall, Ingrid.
Boken om Kim Wall. När orden tar slut. Av Ingrid och Joachim Wall. Bonnier. 300 s. Inbunden.

Ditt pris:
183:-
Ibrahimovic, Zlatan.
Jag är fotboll. Av Zlatan Ibrahimovic och Mats Olsson. Bonnier fakta. Ill. Halvklotband.

Ditt pris:
285:-
Grebe, Camilla.
Dvalan. W&W. 450 s. Inbunden.

Ditt pris:
189:-
Tursten, Helene.
Snödrev. Massolit (Embla Nyström 3). 350 s. Inbunden.

Ditt pris:
206:-
Våhlund, Elias.
Handbok för superhjältar. Del 4: Vargen kommer. Av Elias & Agnes Våhlund. Ill. av Agnes Våhlund. R&S. 96 s. Inbunden.

Ditt pris:
124:-
Farshin, Melody.
Mizeria. Bonnier Carlsen. 196 s. Danskt band. 14 år och uppåt.

Ditt pris:
125:-
Lady Bird.
Regissör: Greta Gerwig. Universal Sony Pictures Home Entertainment Nordic. 2017. 1 dvd. Speltid: 1 tim., 34 min. Tal på engelska, dubbad till italienska och ryska. Textad på svenska, norska, danska, finska, estniska, lettiska, litauiska, ryska och ukrainska. Barntillåten.

Ditt pris:
499:-

PÅ BTJ JUST NU!



Vi söker lektörer som behärskar grekiska, vietnamesiska, estniska, lettiska, litauiska, kinesiska, nederländska och ungerska

Vi är i behov av nya lektörer som kan läsa böcker på ovanstående språk och skriva annotationer på svenska om dessa böcker. Vi tänker oss att du kanske är översättare, lärare eller bibliotekarie och har ett stort intresse för litteratur. Uppdraget är på frilansbasis. Är du intresserad eller känner du någon som passar in på beskrivningen? Kontakta oss på internationella@btj.se. Bifoga gärna ditt CV.




Nya tvillingpaket i häfte 10

Vi erbjuder en hel drös nya tvillingpaket på nationella minoritetsspråk i häfte 10. Du hittar dem under rubriken Nationella minoritetsspråk.




Fler ljudböcker till biblioteken

Vi kan glatt meddela att vi nu även kan erbjuda fysiska ljudböcker i samarbete med Historiska Media.

På BTJ vill vi öka bibliotekens möjligheter att kunna erbjuda fysiska ljudböcker till låntagarna. Därför har vi inlett samarbete med flera av landets förlag för att i fysisk form kunna tillgängliggöra ljudböcker som tidigare bara funnits digitalt. Just nu samarbetar vi med Bokförlaget Polaris, Piratförlaget, Historiska Media, Word Audio, Modern Audio (Modernista och LB-förlag), Whip Media och fler förlag är på gång.

Du hittar alla ljudböcker i Butiken

De två nya titlarna från Historiska Media hittar du här




Storstil 2019

Storstilsböckerna som BTJ erbjuder är mycket uppskattade av låntagare och vi har fått många önskemål från landets bibliotek om att öka antalet titlar. Under 2019 kommer vi därför att öka antalet till ca 60 storstilstitlar.

Här hittar du alla våra storstilsböcker




Skapa excel-fil av din beställning

Du vet väl att du enkelt kan få ut en excel-fil av din beställning? När du klickat in i din kundvagn så finns en excel-ikon längst ner på sidan. Klicka på ikonen och spara listan som en excel-fil. Klicka på bilden till höger för att se var ikonen finns.




Helhetsbetygen i BTJ-häftet

BTJ:s recensioner kompletteras av ett helhetsbetyg där lektören gör en samlad bedömning av den recenserade titeln. Syftet med helhetsbetygen är att göra urvals- och inköpsarbete utifrån BTJ-häftet så lätthanterligt och effektivt som möjligt för våra kunder, och den feedback på betygsinförandet som vi fått under hösten och vintern har varit väldigt positiv.

Vad gäller betygsskalan så är den femgradig enligt följande:

5 – Briljant
4 – Mycket bra
3 – Bra
2 – Ordinär
1 – Undermålig



Om du har frågor angående din beställning, förslag till förändringar eller synpunkter på tjänsten kontakta oss på digitalahaftet@btj.se.

Anmäl dig nu!

Se alla våra paket!