Beställ senast 2018-07-09
om du vill ha biblioteksband.
Liljestrand, Jens.
Mannen i skogen. En biografi över Vilhelm Moberg. Bonnier. 800 s. Inbunden.

Ditt pris:
214:-
Lundell, Jonna.
Jonna Lundell - PMS-kossan. Berättat för Leif Eriksson och Martin Svensson. Lind & Co. 220 s. Inbunden.

Ditt pris:
178:-
Ferrante, Elena, pseud.
Skuggan av en dotter. Norstedt (Tre berättelser om kärlek 3). Övers. fr. ita. av Johanna Hedenberg. Orig:s titel: La figlia oscura. 129 s. Inbunden.

Ditt pris:
189:-
Khemiri, Jonas Hassen.
Pappaklausulen. Bonnier. 367 s. Inbunden.

Ditt pris:
189:-
Wilderäng, Lars.
Höstregn. Massolit (Höstserien 2). 438 s. Inbunden.

Ditt pris:
214:-
Lindenbaum, Pija.
Bidde det då? Sagan Mäster skräddare berättad av Pija Lindenbaum. Ill. av förf. R&S. 40 s. Inbunden.

Ditt pris:
128:-
Widmark, Martin.
Silvermysteriet. Ill. av Helena Willis. Bonnier Carlsen (LasseMajas Detektivbyrå. 27). 196 s. Inbunden.

Ditt pris:
129:-
The shape of water.
Regissör: Guillermo del Toro. Paramount Home Entertainment Sweden. 2017. 1 dvd. Speltid: 2 tim, 3 min. Tal på engelska, dubbat till tyska och turkiska, textad på svenska, danska, finska, norska, tyska, turkiska och engelska för hörselskadade. Fr. 15 år.

Ditt pris:
499:-
Three billboards outside Ebbing, Missouri.
Regissör: Martin McDonagh. Paramount Home Entertainment Sweden. 2017. 1 dvd. Speltid: 1 tim., 51 min. Tal på engelska, dubbat till tyska och turkiska, textad på svenska, danska, finska, norska, tyska, turkiska och engelska för hörselskadade. Fr. 15 år.

Ditt pris:
499:-

PÅ BTJ JUST NU!Nya tvillingpaket i häfte 7

Två nya tvillingpaket, d.v.s. samma titel på två språk i ett emballage, presenteras i häfte 7 och många fler blir det under året. I häfte 7 handlar det om ”Dumma teckning!” dels på svenska och arabiska och dels på svenska och persiska. Du hittar dem under rubrikerna Barn och ungdomsmedier på arabiska, respektive Barn och ungdomsmedier på persiska.Fler ljudböcker till biblioteken

Vi kan glatt meddela att vi nu även kan erbjuda fysiska ljudböcker i samarbete med Historiska Media.

På BTJ vill vi öka bibliotekens möjligheter att kunna erbjuda fysiska ljudböcker till låntagarna. Därför har vi inlett samarbete med flera av landets förlag för att i fysisk form kunna tillgängliggöra ljudböcker som tidigare bara funnits digitalt. Just nu samarbetar vi med Bokförlaget Polaris, Piratförlaget, Historiska Media, Word Audio, Modern Audio (Modernista och LB-förlag), Whip Media och fler förlag är på gång.

Du hittar alla ljudböcker i Butiken

De två nya titlarna från Historiska Media hittar du här
Storstil 2019

Storstilsböckerna som BTJ erbjuder är mycket uppskattade av låntagare och vi har fått många önskemål från landets bibliotek om att öka antalet titlar. Under 2019 kommer vi därför att öka antalet till ca 60 storstilstitlar.

Här hittar du alla våra storstilsböcker
Skapa excel-fil av din beställning

Du vet väl att du enkelt kan få ut en excel-fil av din beställning? När du klickat in i din kundvagn så finns en excel-ikon längst ner på sidan. Klicka på ikonen och spara listan som en excel-fil. Klicka på bilden till höger för att se var ikonen finns.
Helhetsbetygen i BTJ-häftet

BTJ:s recensioner kompletteras av ett helhetsbetyg där lektören gör en samlad bedömning av den recenserade titeln. Syftet med helhetsbetygen är att göra urvals- och inköpsarbete utifrån BTJ-häftet så lätthanterligt och effektivt som möjligt för våra kunder, och den feedback på betygsinförandet som vi fått under hösten och vintern har varit väldigt positiv.

Vad gäller betygsskalan så är den femgradig enligt följande:

5 – Briljant
4 – Mycket bra
3 – Bra
2 – Ordinär
1 – UndermåligOm du har frågor angående din beställning, förslag till förändringar eller synpunkter på tjänsten kontakta oss på digitalahaftet@btj.se.

Se alla våra paket!