Beställ senast 2018-08-13
om du vill ha biblioteksband.
Erikson, Thomas.
Omgiven av dåliga chefer. Varför bra ledarskap är så sällsynt. Forum. 350 s. Flexband.

Ditt pris:
190:-
Sjöberg, Patrik.
Hur svaghet kan bli styrka. Av Patrik Sjöberg, Rebecka Malm m.fl. Bokförlaget Polaris. Kartonnage.

Ditt pris:
233:-
Börjlind, Cilla.
Kallbrand. Av Cilla Börjlind och Rolf Börjlind. Norstedt (Rönning/Stilton 5). 440 s. Inbunden.

Ditt pris:
189:-
Naumann, Cilla.
Den oändliga familjen. Bonnier. 255 s. Inbunden.

Ditt pris:
181:-
Olséni, Christina.
Ett lik i garderoben. Av Christina Olséni och Micke Hansen. Bokfabriken (Ester Karlsson 2). Inbunden.

Ditt pris:
214:-
Hällen, Ylva.
De stulna skuggornas tid. Ill. av Marcus Gunnar Pettersson. Bonnier Carlsen (Ylvania. 2). 236 s. Kartonnage.

Ditt pris:
135:-
Nilsson, Per.
Jag hatar kaniner och blommor och barn. Ill. av Lisen Adbåge. R&S. 32 s. Inbunden. 3 år och uppåt.

Ditt pris:
118:-
En sista semester.
Regissör: Paolo Virzi. Scanbox Vision. 2017. Orig:s titel: The leisure seeker. Speltid: 1 tim., 52 min. Tal på engelska, dubbad till franska, italienska, ryska och ukrainska. Textad på svenska, norska, danska, finska, arabiska, nederländska, franska, italienska, estniska, lettiska, litauiska, ryska och ukrainska. Fr. 7 år.

Ditt pris:
499:-
Tomb Raider.
Regissör: Roar Uthaug. SF. 2018. 1 dvd. Speltid: 1 tim., 53 min. Tal på engelska, textad på svenska, danska, norska och finska. Fr. 11 år.

Ditt pris:
499:-

PÅ BTJ JUST NU!Populära serier åter i biblioteksband!

Kampanjen gäller fram till 31/8
TIPS! Skapa excel-fil av din beställning

Du vet väl att du enkelt kan få ut en excel-fil av din beställning? När du klickat in i din kundvagn så finns en excel-ikon längst ner på sidan. Klicka på ikonen och spara listan som en excel-fil. Klicka på bilden till höger för att se var ikonen finns.

Fler ljudböcker till biblioteken

BTJ kommer fr.o.m. april 2018 att löpande erbjuda nya ljudbokstitlar från Modern Audio unikt till landets bibliotek. Detta är titlar från Modernista och Louise Bäckelin förlag som fram till idag bara funnits digitalt och på strömmande plattformar. Titlarna i senaste häftet hittar du under ljudböcker och kan bara beställas från BTJ. Sedan tidigare erbjuder BTJ även BTJ-unika ljudböcker från Word Audio.
Titlarna hittar du härStorstil 2018

Storstilsböckerna som BTJ erbjuder är mycket uppskattade av låntagare och vi har fått många önskemål från landets bibliotek om att öka antalet titlar. Under 2018 kommer vi därför att öka antalet till ca 35 storstilstitlar. Vill du vara säker på att du inte missar någon storstilsbok så går det bra att teckna ett löpande abonnemang så skickar vi ut titeln så fort den är färdig. Hör av dig till katarina.ahlgren@btj.se för frågor rörande storstilsabonnemang. Här hittar du alla våra storstilsböckerVi söker lektörer som behärskar turkiska

Vi är i behov av av nya lektörer som kan läsa böcker på turkiska och skriva annotationer om dessa på svenska. Vi tänker oss att du kanske är översättare, lärare eller bibliotekarie och har ett stort intresse för litteratur. Är du intresserad eller känner du någon som skulle kunna passa? Kontakta oss på internationella@btj.se.Nya funktioner i digitala BTJ-häftet

I genvägarna till vänster har vi infört sökningar på en rad olika kategorier. Nu har du också möjlighet att exportera din order till en excelfil med ISBN för att underlätta order från annan medieleverantör än BTJ. Alla nyheter presenteras i filmen nedan.
Mångspråk i BTJ-häftet

Utgivningsplan 2018 (pdf) »Helhetsbetygen i BTJ-häftet

Sedan sommaren 2015 kompletteras BTJ:s lektörsomdömen av ett helhetsbetyg där lektören gör en samlad bedömning av den recenserade titeln. Syftet med helhetsbetygen är att göra urvals- och inköpsarbete utifrån BTJ-häftet så lätthanterligt och effektivt som möjligt för våra kunder, och den feedback på betygsinförandet som vi fått under hösten och vintern har varit väldigt positiv.

Vad gäller betygsskalan så är den femgradig enligt följande:

5 – Briljant
4 – Mycket bra
3 – Bra
2 – Ordinär
1 – UndermåligOm du har frågor angående din beställning, förslag till förändringar eller synpunkter på tjänsten kontakta oss på digitalahaftet@btj.se.

Anmäl dig nu!

Beställ nu!

Beställ nu!

Beställ nu!