Beställ senast 2019-11-25
om du vill ha biblioteksband.
Dahlgren, Mathias.
Kokbok för grå dagar. ...och en och annan stjärnklar natt. Bonnier fakta. 270 s. Ill. Reg. Flexband.

Ditt pris:
247:-
Björkegren Jones, Karin.
Balans. Naturlig väg till friskare sköldkörtel. Semic. 128 s. Inbunden.

Ditt pris:
184:-
Bjurwald, Lisa.
BB-krisen. Sveket vid livets början. Volante. 262 s. Litt. Häftad.

Ditt pris:
245:-
Jemisin, N. K.
Den femte årstiden. Norstedt (Den söndrade jorden 1). Övers. fr. eng. av Jan Risheden. Orig:s titel: The fifth season. 473 s. Danskt band. Från 15 år.

Ditt pris:
231:-
Le Carré, John.
En fri agent. Bonnier. Övers. fr. eng. av Hans-Jacob Nilsson. Orig:s titel: Agent running in the field. 292 s. Inbunden.

Ditt pris:
213:-
Zhang, Ailing.
Ett halvt liv av kärlek. Atlantis. Övers. fr. kin. av Anna Chen Gustafsson. Orig:s titel: Banshengyuan. 437 s. Inbunden.

Ditt pris:
234:-
Ohlsson, Kristina.
Mysteriet på Ödeborgen. Bonnier Carlsen. 250 s. Kartonnage.

Ditt pris:
158:-
Löfmarck, Petra.
Not your doll. Ill. av förf. Willa Holma. 76 s. Reg. Inbunden. 13 år och uppåt.

Ditt pris:
189:-
Yesterday.
Regissör: Danny Boyle. Universal Sony Pictures Home Entertainment Nordic. 1 dvd. Speltid: 1 tim., 56 min. Tal på engelska. Textad på svenska, danska, norska och finska. Barntillåten.

Ditt pris:
604:-

PÅ BTJ JUST NU!Avslutning produktion av biblioteksband

BTJ slutar producera böcker i biblioteksband och häfte 20 2019 blir sista BTJ-häftet där biblioteksband erbjuds. Anledningen är det minskade behov av biblioteksband som våra kunder, biblioteken, gett uttryck för.
Fler ljudböcker till biblioteken

På BTJ vill vi öka bibliotekens möjligheter att kunna erbjuda fysiska ljudböcker till låntagarna. Därför har vi inlett samarbete med flera av landets förlag för att i fysisk form kunna tillgängliggöra ljudböcker som tidigare bara funnits digitalt. Just nu samarbetar vi med Bokförlaget Polaris, Piratförlaget, Historiska Media, Printz, Word Audio, Modern Audio (Modernista och LB-förlag), Whip Media och fler förlag är på gång.

Du hittar alla ljudböcker i Butiken
Skapa excel-fil av din beställning

Du vet väl att du enkelt kan få ut en excel-fil av din beställning? När du klickat in i din kundvagn så finns en excel-ikon längst ner på sidan. Klicka på ikonen och spara listan som en excel-fil. Klicka på bilden till höger för att se var ikonen finns.
Helhetsbetygen i BTJ-häftet

BTJ:s recensioner kompletteras av ett helhetsbetyg där lektören gör en samlad bedömning av den recenserade titeln. Syftet med helhetsbetygen är att göra urvals- och inköpsarbete utifrån BTJ-häftet så lätthanterligt och effektivt som möjligt för våra kunder, och den feedback på betygsinförandet som vi fått under hösten och vintern har varit väldigt positiv.

Vad gäller betygsskalan så är den femgradig enligt följande:

5 – Briljant
4 – Mycket bra
3 – Bra
2 – Ordinär
1 – UndermåligOm du har frågor angående din beställning, förslag till förändringar eller synpunkter på tjänsten kontakta oss på digitalahaftet@btj.se.

Se alla våra paket!

Staffan Engstrand  - En djungel av lättläst