1
Të ftuar në rrethin e dhjetë : roman

Të ftuar në rrethin e dhjetë : roman

av Açka, Flutura

BOK (Häftad). Skanderberg, 2017 Albanska. Lektörsomdöme

plastad (17-20 dgr)
Pris: 465:-
Ditt pris: 465:- 
st
förl.band (15-18 dgr)
Pris: 430:-
Ditt pris: 430:- 
st
Katalogiserad av BTJ
2
Zazen : roman

Zazen : roman

av Apolloni, Ag

BOK (Häftad). OM, 2018-06 Albanska. Lektörsomdöme

plastad (17-20 dgr)
Pris: 332:-
Ditt pris: 332:- 
st
förl.band (15-18 dgr)
Pris: 297:-
Ditt pris: 297:- 
st
Katalogiserad av BTJ
3
Femrat : roman

Femrat : roman

av Bukowski, Charles

BOK (Häftad). Pegi, 2018-03 Albanska. Lektörsomdöme

plastad (17-20 dgr)
Pris: 444:-
Ditt pris: 444:- 
st
förl.band (15-18 dgr)
Pris: 409:-
Ditt pris: 409:- 
st
Katalogiserad av BTJ
4
Posta : roman

Posta : roman

av Bukowski, Charles

BOK (Häftad). Pegi, 2018 Albanska. Lektörsomdöme

plastad (17-20 dgr)
Pris: 422:-
Ditt pris: 422:- 
st
förl.band (15-18 dgr)
Pris: 387:-
Ditt pris: 387:- 
st
Katalogiserad av BTJ
5
Zbuloni kafshët

Zbuloni kafshët

av De Becker, Geneviève

BOK (Kartonnage). Aeditions, 2017 Albanska. Lektörsomdöme

plastad (17-20 dgr)
Pris: 464:-
Ditt pris: 464:- 
st
förl.band (15-18 dgr)
Pris: 429:-
Ditt pris: 429:- 
st
Katalogiserad av BTJ
6
Fiset shqiptare : historia, shoqëria dhe kultura

Fiset shqiptare : historia, shoqëria dhe kultura

av Elsie, Robert

BOK (Inbunden). Botime Artini, 2017 Albanska. Lektörsomdöme

plastad (17-20 dgr)
Pris: 834:-
Ditt pris: 834:- 
st
förl.band (15-18 dgr)
Pris: 799:-
Ditt pris: 799:- 
st
Katalogiserad av BTJ
7
Pasione të zjarrta

Pasione të zjarrta

av Fielding, Hannah

BOK (Häftad). Efekos, 2018 Albanska. Lektörsomdöme

plastad (17-20 dgr)
Pris: 422:-
Ditt pris: 422:- 
st
förl.band (15-18 dgr)
Pris: 387:-
Ditt pris: 387:- 
st
Katalogiserad av BTJ
8
A vret i varrosuri?

A vret i varrosuri?

av Gurguri, Hamit

BOK (Kartonnage). Erik Hans, 2017 Albanska. Lektörsomdöme

plastad (7-10 dgr)
Pris: 509:-
Ditt pris: 509:- 
st
förl.band (5-8 dgr)
Pris: 474:-
Ditt pris: 474:- 
st
Katalogiserad av BTJ
9
As Alia, as Ilia

As Alia, as Ilia

av Gurguri, Hamit

BOK (Häftad). Erik Hans, 2017 Albanska. Lektörsomdöme

plastad (7-10 dgr)
Pris: 307:-
Ditt pris: 307:- 
st
förl.band (5-8 dgr)
Pris: 272:-
Ditt pris: 272:- 
st
Katalogiserad av BTJ
10
Gishti mbi Ohër

Gishti mbi Ohër

av Gurguri, Hamit

BOK (Häftad). Erik Hans, 2017-06-01 Albanska. Lektörsomdöme

plastad (7-10 dgr)
Pris: 307:-
Ditt pris: 307:- 
st
förl.band (5-8 dgr)
Pris: 272:-
Ditt pris: 272:- 
st
Katalogiserad av BTJ
11
Histori me njerëz dhe kafshë : roman

Histori me njerëz dhe kafshë : roman

av Hoxha, Bashkim

BOK (Häftad). OM, 2018 Albanska. Lektörsomdöme

plastad (17-20 dgr)
Pris: 332:-
Ditt pris: 332:- 
st
förl.band (15-18 dgr)
Pris: 297:-
Ditt pris: 297:- 
st
Katalogiserad av BTJ
12
Treni i fundit për Stamboll

Treni i fundit për Stamboll

av Kulin, Ayse

BOK (Häftad). Efekos, 2018 Albanska. Lektörsomdöme

plastad (17-20 dgr)
Pris: 400:-
Ditt pris: 400:- 
st
förl.band (15-18 dgr)
Pris: 365:-
Ditt pris: 365:- 
st
Katalogiserad av BTJ
13
Sekretet e shijes : receta, teknika, aroma

Sekretet e shijes : receta, teknika, aroma

av Mekolli, Renato

BOK (Inbunden). Dudaj, 2016 Albanska. Lektörsomdöme

plastad (27-30 dgr)
Pris: 672:-
Ditt pris: 672:- 
st
förl.band (25-28 dgr)
Pris: 637:-
Ditt pris: 637:- 
st
Katalogiserad av BTJ
14
Flutura mes gjinjve : tregime & novelä

Flutura mes gjinjve : tregime & novelä

av Meksi, Mira

BOK (Häftad). Onufri, 2018 Albanska. Lektörsomdöme

plastad (17-20 dgr)
Pris: 444:-
Ditt pris: 444:- 
st
förl.band (15-18 dgr)
Pris: 409:-
Ditt pris: 409:- 
st
Katalogiserad av BTJ
15
Pa zemër në kraharor : novelë : (nga cikli i

Pa zemër në kraharor : novelë : (nga cikli i

av Meksi, Mira

BOK (Häftad). Onufri, 2016-06 Albanska.

plastad (22-25 dgr)
Pris: 211:-
Ditt pris: 211:- 
st
förl.band (20-23 dgr)
Pris: 176:-
Ditt pris: 176:- 
st
Katalogiserad av BTJ
16
Vrasje në Venecia : me emrin e koduar "Koka e Meduzës" : novelë

Vrasje në Venecia : me emrin e koduar "Koka e Meduzës" : novelë

av Meksi, Mira

BOK (Häftad). Onufri, 2016-06 Albanska.

plastad (22-25 dgr)
Pris: 306:-
Ditt pris: 306:- 
st
förl.band (20-23 dgr)
Pris: 271:-
Ditt pris: 271:- 
st
Katalogiserad av BTJ
17
Pas teje : roman

Pas teje : roman

av Moyes, Jojo

BOK (Häftad). Uegen, 2018 Albanska. Lektörsomdöme

plastad (17-20 dgr)
Pris: 509:-
Ditt pris: 509:- 
st
förl.band (15-18 dgr)
Pris: 474:-
Ditt pris: 474:- 
st
Katalogiserad av BTJ
18
Fëmija në vitet e para të jetës : <në këtë libër do të gjeni këshilla dhe ndihmë për fëmijën tuaj>

Fëmija në vitet e para të jetës : <në këtë libër do të gjeni këshilla dhe ndihmë për fëmijën tuaj>

av Tasho, Esmeralda och Brahimaj, Genc

BOK (Häftad). Irisoft Education, 2016 Albanska. Lektörsomdöme

plastad (27-30 dgr)
Pris: 382:-
Ditt pris: 382:- 
st
förl.band (25-28 dgr)
Pris: 347:-
Ditt pris: 347:- 
st
Katalogiserad av BTJ
Lägg alla ovanstående i kundvagn:
  • Föregående
  • 1
  • Nästa